diumenge, 19 de desembre del 2010

DE LA LÍDIA TE'N POTS REFIAR!!!

ENTREVISTA

- Com han estat aquests tres anys i mig a l'oposició?

- "Partim de la base que la majoria absoluta sempre és dolenta, sigui del color que sigui, i que la majoria de pobles de la comarca, amb una majoria del PSC i molts amb majoria absoluta, han fet l'esforç de governar pactant amb altres partits.
Aquí no ha estat així, i això diu molt del tarannà dels socialistes d'Esplugues.
Han estat uns anys difícils. Qualsevol proposta de l'oposició no es té mai en compte, perquè el protagonisme i ganes de poder dels regidors del PSC, està per sobre de qualsevol idea que pugui beneficiar al poble, si no surt d'ells. En alguns casos, fins i tot han gosat presentar la proposta com a seva al cap d'uns mesos.
Això porta a que als grups de l'oposició ni se'ls doni la informació a temps ni se'ls dóna tota la informació a vegades.  Se'ns amaga la informació i els mitjans per a obtenir-la i per tant, la feina que fem des de l'oposició, és poc visible per a la ciutadania. El PSC ens vol invisibles i gràcies a la seva majoria absoluta i al control exclussiu de mitjans de comunicació com ara "El Pont" ho té fàcil per aconseguir-ho.
El més gratificant d'aquests anys ha estat, sens dubte, el treball puntual de problemàtiques de la gent d'Esplugues que han requerit el nostre suport o ajut per a resoldre el problema que els preocupava."